Nëse humbet/ A mund të kandidojë Trump në zgjedhjet e vitit 2024

HomeAktualitet

Nëse humbet/ A mund të kandidojë Trump në zgjedhjet e vitit 2024

Ish shefi i stafit i Donald Trump ka thënë se ai pret që presidenti të kandidojë përsëri për zgjedhje në 2024 nëse nuk është fitimtar këtë vit.
“Unë do ta vendosja absolutisht në listën e ngushtë të njerëzve që do të kandidonin në 2024. Ai nuk i pëlqen të humbasë,” tha Mick Mulvaney, duke folur në një seancë në internet të organizuar nga Instituti i Çështjeve Ndërkombëtare dhe Evropiane në Dublin, shkruan Euronews transmeton Gazeta Lajmi.

“Pas mbarimit të këtyre zgjedhjeve, kush është kandidati kryesor republikan për 2024? Unë mendoj se tani njerëzit kanë filluar të pyesin se ai (Trump) mund të jetë djali.”
Ish ndihmësi i presidencës, i cili tani shërben si i dërguar special për Irlandën e Veriut, nuk e pa moshën e Trump si një arsye që Republikani të mos kandidojë, duke theksuar në katër vjet se ai do të ishte “teknikisht” më i ri sesa kandidati demokrat Joe Biden tani .
Ditën tjetër të zgjedhjeve presidenciale, Trump do të ishte 78 vjeç dhe Joe Biden është 77 vjeç, duke mbushur 78 vjeç në 20 nëntor.

“Historitë në lidhje me nivelet e tij të energjisë dhe faktin se ai nuk fle dhe gjallëria e tij janë të vërteta. Kjo nuk është gjëja e rrotullimit,” shtoi Mulvaney.

Euronews

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0