Nëse e shihni këtë person lajmërojeni policinë

HomeAktualitet

Nëse e shihni këtë person lajmërojeni policinë

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore nё Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon:

Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

AGIM (Brahim) DRESHAJ i lindur me 01.09.1967 në Prigodë- Istog
I pandehuri është i kërkuar për veprën penale:

“Mashtrim”
Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0