Nëse e shihni dikë me këtë shirit në qafë, menjëherë ndihmojeni, ky është mesazhi që fshihet

HomeAktualitet

Nëse e shihni dikë me këtë shirit në qafë, menjëherë ndihmojeni, ky është mesazhi që fshihet

Shiriti me luledielli është simbol që përdoret në vende të frekuentuara (stacione trenash, aeroporte, etj.) për paralajmërim diskret të të punësuarve që udhëtari mund të ketë nevoja të veçanta.

Nëse shihni një nënë me këtë simbol, që mban një fëmijë për dorë, kjo mund të thotë që fëmija është me nevoja të veçanta.
Gjëra të vogla, si pritja në radhë, mund të jenë të pamundura për t’i kuptuar për një fëmijë me autizëm.

Prandaj, nëse shihni dikë me këtë shirit kujtoni se ai person ose dikush me të mund të ketë një hendikep të padukshëm. Mirëkuptojini dhe përpiquni t’u ndihmoni.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0