Nëse do të ishin në garë Albin Kurti dhe Thaqi për Kryeministër, kë do t’a votonit?

HomeAktualitet

Nëse do të ishin në garë Albin Kurti dhe Thaqi për Kryeministër, kë do t’a votonit?

Tregoni ketu se a do ta votonit Albin Kurtin per Kryeminister? Nese do ta votonit atehere tregoni! A e meriton ai te jete Kryeminister?
A e meriton ai te jete Kryeminister? Ai eshte gati qe te behet kryeminister nese ju do e votonit! Tregoni ketu se a do ta votonit Albin Kurtin per Kryeminister?

Nese do ta votonit atehere tregoni! A e meriton ai te jete Kryeminister?

A e meriton ai te jete Kryeminister? Ai eshte gati qe te behet kryeminister nese ju do e votonit! Tregoni ketu se a do ta votonit Albin Kurtin per Kryeminister?

Nese do ta votonit atehere tregoni! A e meriton ai te jete Kryeminister?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0