Në Gjilan 14 vjeçarja aborton në klinikë private, prangoset 21 vjeçari për dhu nim VIDEO

HomeAktualitet

Në Gjilan 14 vjeçarja aborton në klinikë private, prangoset 21 vjeçari për dhu nim VIDEO

Një e mitur u shfrytëzua sek sualisht nga një djalë 21 vjeçar.

Ky e fundit për dy muaj e kishte dërguar 14 vjeçaren në motele të ndryshme dhe ajo mbeti shtatzënë, ndërkaq foshnjën e abortoi.

Pas këtij rasti ajo bashkë me prindërit e denoncuan rastin në polici dhe i dyshuari u arrestua.

Një e mitur u shfrytëzua sek sualisht nga një djalë 21 vjeçar.

Ky e fundit për dy muaj e kishte dërguar 14 vjeçaren në motele të ndryshme dhe ajo mbeti shtatzënë, ndërkaq foshnjën e abortoi.

Pas këtij rasti ajo bashkë me prindërit e denoncuan rastin në polici dhe i dyshuari u arrestua.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0