MJERIM! I riu nga Malisheva e ka të kryer magjistraturën, punon që 10 vite punë krahu

HomeAktualitet

MJERIM! I riu nga Malisheva e ka të kryer magjistraturën, punon që 10 vite punë krahu

Edison Telaku quhet i riu nga Malisheva, i cili ka përfunduar studimet në Master në degën e Socíologjísë.

Ai sot punon në madem të gurëve, pasi nuk ka mundur të gjejë punë në degën që ai ka studiuar.Telaku i cili ka përfunduar studimet në Master në degën e Sociologjisë, sot punon në madem të gurëve.
Madem i gurëve është vend ku nxírren gurë dekorues për rregullimin e oborrit dhe të mureve.

Ai ka 10 vite që kur ka përfunduar studimet Master në drejtimin e socíologjísë në Universitetin e Prishtinës.

I riu nuk ka arritur të gjejë punë në profesionin që ai ka dhe kështu ai është detyruar të punojë punë krahu.
Ndryshe Telaku nuk është i vetmi prej të rinjve që nuk ka arrítur të gjejë punë pas përfundimit të studimeve, raste të tilla ka me mijëra në vend. Shumë prej tyre punojnë punë krahu me fakultet ose kanë lëshuar Kosovën.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0