Ministri i ardhshëm sulmon Kurtin: Ata që duan bashkim kombëtar, mbyllin kufirin me Shqipërinë!

HomePolitike

Ministri i ardhshëm sulmon Kurtin: Ata që duan bashkim kombëtar, mbyllin kufirin me Shqipërinë!

Teksa pritet që Arban Abrashi të caktohet si ministry I ardhshëm I Infrastrukturës dhe Ambientit, ai ka ardhur në një reagim ndaj kryeministrit në detyrë, Albin Kurtit.


“Meqë Shqipëria ka vendosur ta hapë kufirin për Kosovën prej të hënës (neser), është e pakuptimtë që Kosova të mos e hapë kufirin për Shqipërinë.Për bashkëpunim ndërshtetëror dhe kombëtar, duhen veprime konkrete e jo propagandë populliste.
Çuditërisht, avokuesit e bashkimit kombëtar janë largu me Shqiperinë, e janë afru me fqinjët tjerë“, shkroi zyrtari i LDK-së.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0