Milioneri shkon në restorant si varfanjak, e nxjerrin jashtë por ajo që ndodhi më pas do ju lë pa fjalë

HomeAktualitet

Milioneri shkon në restorant si varfanjak, e nxjerrin jashtë por ajo që ndodhi më pas do ju lë pa fjalë

Ndodh që nga paraqitja fizike mund të paragjykohesh, por edhe të injorohesh. Kjo ka ndodhur edhe me një 23-vjeçar që ka vendosur të bëjë një eksperiment.
Nëse u ndodh kjo gjatë natës, në mëngjes shkoni urgjent te mjeku pasi është shqetësuese: Ja çfarë paralajmërohet
Një i ri që i fiton paratë nëpërmjet Youtube quhet Coby Persin dhe ka vendosur që të tregojë se paraqitja ndonjëherë mund të mashtrojë.I riu u shfaq i veshur si një i pastrehë para një restoranti luksoz në New York.

Më pas ndodhi ajo që shumë veta e prisnin, një nga kamarierët afrohet dhe i kërkon të largohet ende pa u ulur, sepse çmimet aty janë shumë të shtrenjta.

Në atë moment, Persin nxjerr telefonin dhe njofton bashkëpunëtorin e tij që të afrohet dhe pak sekonda më pas dallohet teksa vjen një Rolls Royce.

Bashkëpunëtori i Coby Persin i dorëzon atij një çantë me para, e ky i fundit ia tregon kamarierit duke i thënë se mund ta blejë të gjithë restorantin, e ta pushojë atë nga puna.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0