Milaim Zeka: Unë jam për me ia dhënë Serbisë Zubin Potokun,Leposaviçin dhe Leshakun

HomePolitike

Milaim Zeka: Unë jam për me ia dhënë Serbisë Zubin Potokun,Leposaviçin dhe Leshakun

Milaim Zeka thotë se Asociacioni i komunave me shumicë serbe me pushtet ekzekutiv, do të ishte ‘kancer për Kosovën’.

‘Kjo do të thoshte se Kisha në Prizren, do të kishte kompetenca më shumë sesa vet komuna e Prizrenit”, ka thënë Zeka në Info Magazinë, përcjell Korrekt Press.

Ai ka thënë se për këtë, ‘është me ia dhënë Serbisë Zubin Potokun,Leposaviçin e Leshakun”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0