Mësoni se sa është i sigurt Golf 2 në rastet e aksiden teve

HomeAktualitet

Mësoni se sa është i sigurt Golf 2 në rastet e aksiden teve

Numër i madh i aksid enteve në trafik po shkaktohen në Kosovë, shumë prej tyre edhe po përfundojnë me fatalitet.

Ndërsa, jo rrallë herë kemi parë që ata që kanë pë suar më së shumti dë mtime kanë qenë personat në vetura më të vjetra.

Vetura është kthyer në një domosdoshmëri në ditët e sotme, andaj duhet që ajo të jetë jo vetëm ekonomike, por mbi të gjitha e sigurt dhe komode.

Golf 2 është një veturë shumë e përdorur dhe ekonomike, por sa i sigurt është?

Në këtë video duket qartë që kjo veturë nuk është aspak e sigurt në raste aksidentesh, kështu që duhet të jeni shumë të kujdesshëm.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0