Mësohen motivet e v rasjes e cila  shokoi kryeqytetin

HomeAktualitet

Mësohen motivet e v rasjes e cila shokoi kryeqytetin

Albert Krasniqi është personi që ka mbetur i v rarë sot në Prishtinë, ndërsa i dy shuari i v rasjes është babai i tij. Tashmë i a rrestuar si dhe të njëjtit i është konfiskuar ar ma që dy shohet se është përdorur në këtë ngjarje.

Ngjarja tr agjike ka ndodhur rreth orës 17:00 në rrugën “Ndue Perlleshi” në Prishtinë.

Por cilat dyshohet se janë motivet që çuan drejt vr asjes?

Dy shohet se v iktima ka pasur probleme familjare dhe ka k ërcënuar që disa ditë familjarët e tij për t’ia plotësuar kushtet që kërkonte, mëson indeksonline. Babai pasi e ka kryer aktin ka njoftuar vetë policinë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0