Mes ankthit dhe bërtimave, policia austriake i ndjekë me skuterë autorët e su lmit ter rorist (VIDEO)

HomeAktualitet

Mes ankthit dhe bërtimave, policia austriake i ndjekë me skuterë autorët e su lmit ter rorist (VIDEO)

Një su lm ter rorist ka tron ditur këtë mbrëmje Austrinë, saktësisht kryeqytetin e këtij shteti, Vjenën.
Momente të shumta nga su lmi dhe zhvillimet që po vazhdojnë të ndodhin janë bërë virale në rrjet, e një nga to është edhe një video, ku mes bri tmave të qytetarëve, policët ten tojnë që të kapin su lmuesit, shkruan Ballkani.info.

Krejt ngjarja është kapur nga kamera e një qytetari të rëndom, ndërsa Ballkani.info ua sjellë më poshtë:

https://www.facebook.com/portaliballkani.info/videos/991579868007046/?v=991579868007046

Momente të shumta nga su lmi dhe zhvillimet që po vazhdojnë të ndodhin janë bërë virale në rrjet, e një nga to është edhe një video, ku mes bri tmave të qytetarëve, policët ten tojnë që të kapin su lmuesit, shkruan Ballkani.info.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0