Mërgimtari nga Gjermania ia mësyn Kosovës me shpejtësi 300km/h policia serbe s’mund ta ndalojë (Video)

HomeAktualitet

Mërgimtari nga Gjermania ia mësyn Kosovës me shpejtësi 300km/h policia serbe s’mund ta ndalojë (Video)

“Çmenduri” në autostradë: Kosovari vozit mbi 240 km/h, nuk i ndalet policisë dhe fillon… Një qytetar ka bërë një lëvizje shumë të rre zikshme me veturën e tij. vjenm nga Gjermania për 7 orë Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet teksa vozitësi i veturës BMW tejkalon shpejtësinë 240 km/h mé póshté ndíqní vídeón nga Mërgimtari.

Për më tepër në momentin e vozitjes së “çme ndur” policia shfaqet para tij por i njëjti vazhdon të vozisë duke i sha rë në shqip e serbisht policët.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0