Mediat serbe: Askush nuk e pa Sllobodan Millosheviqin në Hagë, nuk ka vdekur por është bartur në Moskë

HomeAktualitet

Mediat serbe: Askush nuk e pa Sllobodan Millosheviqin në Hagë, nuk ka vdekur por është bartur në Moskë

Viktor Filatov, një gjeneral në pension i shërbimit inteligjent rus GRU, ka nxjerrë në publik disa të dhëna shokuese rreth vde kjes së Sllobodan Mollosheviq.Në një roman të shkruar nga ky ish spiun rus i cili tashmë ndodhet në pension dhe jeton në Serbi, ai ka rrëfyer në detaje disa fakte që tregojnë se kasapi i Ballkanit nuk vd iq në Hagë siç u tha, por shkoi për të jetuar në Moskë.“Sllobodan Millosheviç nuk vd iq! Askush nuk e pa atë të vde kur, dhe djali i tij nuk shkoi në funeral, por në Moskë, ku shkoi edhe babai i tij”, thotë ish-spiuni rus.
Ky shkrimtar mendon se as Osama bin Laden, nuk u v ra. Amerikanët njoftuan se, sipas zakoneve islamike, ai ishte varr osur në det.“Unë nuk i njoh zakonet islamike me varr osjen në det dhe na u tregua maska ??e tij plastike e bërë në Hollyëood, në vend të fytyrës së tij. Të gjithë njerëzit që dyshohet se morën pjesë në likuidimin e Osama Bin Laden, të gjithë ata komando në mënyrë misterioze patën aksidente automobilistike, vde kje të çuditshme dhe gjëra të tjera brenda një viti. Vetëm një gojë e vde kur nuk flet”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0