Mbrëmjet e Lajmeve: Arrihet marrëveshje në mes Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit

HomeAktualitet

Mbrëmjet e Lajmeve: Arrihet marrëveshje në mes Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit

Sonte në edicionin e “Mbrëmjet e Lajmeve” i cili është emision satirik, u bë e ditur që është arritur marrëveshja në mes të Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit.

Se çfarë i dhuroj z. Kurti znj. Osmani nuk do t’a besoni.

Sonte në edicionin e “Mbrëmjet e Lajmeve” i cili është emision satirik, u bë e ditur që është arritur marrëveshja në mes të Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit.

Se çfarë i dhuroj z. Kurti znj. Osmani nuk do t’a besoni.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0