Mbështetësit e Biden rrethojnë Shtëpinë e Bardhë: Nuk largohemi nëse fiton Trump

HomePolitike

Mbështetësit e Biden rrethojnë Shtëpinë e Bardhë: Nuk largohemi nëse fiton Trump

Mijëra protestues të “Black Lives Matters” janë mbledhur pranë Shtëpisë së Bardhë aktualisht ndërkohë që vijon numërimi i votave në disa shtete të rendësishmë si Florida, Texasi dhe Pensilvania.

Protestuesit në fjalë kishin premtuar më herët se do të qendronin për muaj para Shtëpisë së Bardhë nëse zgjedhjet fitoheshin nga Trump duke kundërshtuar kështu presidencën e tij.

Policia ka marrë masa të rrepta sigurie nga frika e përplasjeve.

Protestuesit në fjalë kishin premtuar më herët se do të qendronin për muaj para Shtëpisë së Bardhë nëse zgjedhjet fitoheshin nga Trump duke kundërshtuar kështu presidencën e tij.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0