Marko Gjuriq i uron Bajramin qytetarëve të Kosovës

HomePolitike

Marko Gjuriq i uron Bajramin qytetarëve të Kosovës

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre për Kosovën në qeverinë serb, Marko Gjuriq, u ka dërguar urimet e tij pleqve dhe të gjithë qytetarëve të besimit islam në Kosovë dhe pjesë të tjera të Serbisë me rastin e festës së Bajramit.

“Festat madhështore na sjellin mesazhe shpirtërore se drejtësia, mirëkuptimi, dashuria dhe bashkimi, vlerat tradicionale dhe të pandryshueshme, janë në themelet e Islamit. Duke i ushqyer këto vlera, le të gjejmë ndjenjat e harmonisë, dhembshurisë dhe tolerancës, të shtrijmë duart dhe të hapim zemrat tona për të gjithë njerëzit me vullnet të mirë, veçanërisht për të varfrit dhe të sëmurët, që gjithashtu do të jenë udhëzuesi ynë për afrimin, mirësinë dhe mëshirën”, tha Gjuriq.

Ai gjithashtu shtoi se uron që pleqtë dhe të gjithë qytetarët e besimit islam që festat e ardhshme t’i kalojnë në paqe dhe prosperitet, shkruan Tanjug.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0