Lushtaku: Lehtë të shkohet sot në veri, pasi Hashim Thaçi i shuajti strukturat paralele

HomePolitike

Lushtaku: Lehtë të shkohet sot në veri, pasi Hashim Thaçi i shuajti strukturat paralele

Kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), Mërgim Lushtaku ka reaguar pas vizitës së Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit në veri të Mitrovicës.

Lushtaku thotë se lehtë është të shkohet në veri, kur është Hashim Thaçi ai që i shuajti strukturat paralele.

POSTIMI I PLOTE:

Sot është lehtë për të shkuar në Veri, pasi Hashim Thaçi, i shuajti strukturat paralele, e integroi sistemin gjyqësor dhe bëri që rendi dhe ligji të mbizotëroj në këtë pjesë, si çdokund në Kosovë.

Defilo Albin defilo, Kosova ka pasur burra që kanë punuar për këtë ditë!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0