LDK-PDK dashuri tragjike shekspirane

HomePolitike

LDK-PDK dashuri tragjike shekspirane

Shkruan Hysen Hyseni

Humbja e garantuar në zdhedhje dhe dëshira për pushtet po e jetëson përsëri dashurin shekspirane të PDK-LDK që e kanë mes veti, dashuria për pushtet i bën ta duan bashkëjetesën se jo që e duan shumë njeri tjetrin.

Kjo rimartesë e ka një cmim të madh (për Kosovën po se po) mirëpo edhe për vetë këto dy subjekte, se nuk e ka bekimin e votuesve nejse këta të LDK – së u dasht me u msu deri tash (qysh e ka atë meselën Bexhi nëse më mashtron dy herë budallai jam unë )

I kanë vetem dy opsione para vetës ose ta zyrtarizojn martesën dhe të flijojn të ardhmën e tyre politike se opozita do të ketë vetem një adresë dhe do të kishte rritje enorme e këto dyja ramje drastike.

Ose të mbajn një lidhje të fshehtë ku PDK do ta merrte hisen e vetë në borde, ambasada, tendera e asete shtetërore në këmbim të votave për zgjedhjën e presidentit dhe PDK të vazhdone të qendrojë në “opozitë”
Gjynah qe e kanë eloktoratinë kaq shumë të kundërtë se ishin kënaqë tu bashkëqeveris.

LDK-PDK dashuri tragjike shekspiraneHumbja e garantuar ne zdhedhje dhe deshira per pushtet po e jeteson perseri…

Posted by Hysen W Hyseni on Friday, August 14, 2020

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0