Lajmi i Fundit – URIME, nga neser hapen qendrat tregtare

HomeEkonomi

Lajmi i Fundit – URIME, nga neser hapen qendrat tregtare

Nga e hëna pritet që vetëm 6 qytete të jenë ende nën kategorinë e zonave të kuqe, teksa 16 zona të tjera do të konsiderohen të ‘gjelbra’, duke nënkuptuar më shumë liri për qytetarët e transportin.

Por përtej karantinës së imponuar në zona e qytete ku koronavirusi qëndron ende aktiv, 11 maji do të shënojë dhe hapjen e një sërë biznesesh të tjera, duke filluarr nga dentistët, berberët/parukeritë e deri tek qendrat tregtare.

Nga e hëna pritet që vetëm 6 qytete të jenë ende nën kategorinë e zonave të kuqe, teksa 16 zona të tjera do të konsiderohen të ‘gjelbra’, duke nënkuptuar më shumë liri për qytetarët e transportin.

Por përtej karantinës së imponuar në zona e qytete ku koronavirusi qëndron ende aktiv, 11 maji do të shënojë dhe hapjen e një sërë biznesesh të tjera, duke filluar nga dentistët, berberët/parukeritë e deri tek qendrat tregtare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0