Lajmërim/ Ky është numri i Ambasadës së Kosovës në Vjenë

HomeAktualitet

Lajmërim/ Ky është numri i Ambasadës së Kosovës në Vjenë

Ambasada e Kosovës në Vjenë ka bërë thirrje te të gjithë shtetasit e Kosovës që të qëndrojnë brenda.

“Policia austriake njofton se që nga ora 20.15 në Lagjen/ Bezirkun 1. qendër të Vjenës, janë dëgjuar të sht ëna dhe ka të pla gosur. Autoritet po punojnë në zbardhjen e rastit.
Lusim edhe njëherë të gjithë qytetarët ne Vjenë të qëndrojnë ne vende të sigurta, ne raste emergjente të telefonojnë policinë lokale ne Numrin 133 apo ne numrin emergjent te ambasadës si vijon:

+43 676 7861865”, thuhet në lajmërimin e ambasadës.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0