Ky është garazhi ku u v ra Albert Krasniqi nga babai i tij

HomeAktualitet

Ky është garazhi ku u v ra Albert Krasniqi nga babai i tij

Një ngjarje e rënë ka tr ond itur sot Prishtinën, ku Skender Krasniqi dy shohet se ka v ra djalin e tij, sipërmarrësin Albert Krasniqi. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 17:00 në Prishtinë.
Express ka mësuar se vr as ja ka ndodhur në garazhin e ndërtesës në rrugën “Ndue Përleshi” në kryeqytet.
Babai i vi kti mës është arrestuar nga Policia e Kosovës dhe është konfiskuar ar ma me të cilën dy shohet se është kryer vra s ja.

Policia e Kosovës ka konfirmuar rastin për Gazetën Express.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0