Ky është autori i vra sjes së 33 vjecarit në Durrës, thotë se aktin e kreu në vetëmbrojtje

HomeAktualitet

Ky është autori i vra sjes së 33 vjecarit në Durrës, thotë se aktin e kreu në vetëmbrojtje

Policia ka arrestuar Arbër Kote, i cili ka pranuar kri min, ai ka thënë në polici se i kishte kërkuar vik timës të lironte rrugën sepse kishte parkuar keq.

“I kërkova të më lironte rrugën sepse kishte parkuar keq, ai reagoi shumë ashpër. Me fyeu dhe me që lloi me grushte.
Kote ka thënë në polici se pas kësaj për vetëmbrojtje ka nxjerrë thi kën dhe ka që lluar duke e go ditur disa herë. Ai është penduar që ka lejuar që kon flikti të përshkallëzonte, pasi duhet ta kishte toleruar.

“Por me fyeu dhe shau shumë keq. Gjithçka ndodhi shumë shpejt. Nuk kisha për qëllim ta vrasja. Thjeshte mendova vetëm të mbrohesha”– mësohet të ketë deklaruar 26 vjeçari i arrestuar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0