Kush tha se ëndrrat nuk mund të realizohen? Netflix bëhet falas për të gjithë: ja si funksionon

HomeAktualitet

Kush tha se ëndrrat nuk mund të realizohen? Netflix bëhet falas për të gjithë: ja si funksionon

Netflix ka hapur një pjesë të katalogut t ë saj falas, duke u dhënë mundësinë të gjithëve që ta shijojnë pa u regjistruar ose pa patur një abonim.

Përdoruesit mund të shikojnë episodin e parë të disa prej serialeve më të famshëm, ashtu si edhe disa filma dhe dokumentarë.

Katalogu do të përditësohet vazhdimisht.

E vetmja gjë që do të duhet të bëjnë përdoruesit është të shkojnë tek adresa https://www.netflix.com/it/watch-free.

Në listën e filmave ose serialeve që mund të shihen falas janë “Stranger things”, “Elite”, “Our Planet”, “BirdBox”, “Love is Blind” ose i shumëvlerësuari “Two Popes”.

Qëllimi është ai që të tregohet gama e gjerë e përmbajtjes dhe t’i bëhet konkurrencë shërbimeve të tjera streaming si Amazon Prime, Disney + dh Apple TV.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0