Kurti: Presidenti ka nostalgji për karrigen e Kryeministrit, tani është një vetëm një lloj noteri shtetëror!

HomeAktualitet

Kurti: Presidenti ka nostalgji për karrigen e Kryeministrit, tani është një vetëm një lloj noteri shtetëror!

Kryeministri në detyrë Albin Kurti ka folur në lidhje me vendimin e pritshëm të Gjykatës Kushtetuse.“Unë informata kamë marrë me ato vendime që mi ka dhanë Gjykata Kushtetuse. Gjykata Kushtetuse nuk mund ta shkruaj Kushtetutë dhe aq më pa Presidenti.

Presidenti është një farë noteri shtetëror. Gjykata Kushtetuese nuk mund ta mbështesë Presidentin në orvatjen e tij që të jetë më shumë se President.

Unë e theksoj se mosreatia që e ka Presidenti në ulësen e tij po duket qartë, Presidenti ka nostalgji me kohën kur ka qenë kryeministër. Thyerja jonë nuk është as Veliu e as Grenelli por përpjekja e tyre për të shpallur gjendjen e jashtëzakonshme dhe për të shkuar drejt një marrëveshje me Serbinë.” ka thënë Kurti

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0