Kurti: Në shoqërinë tonë askush nuk duhet të ndihet i përjashtuar dhe i izoluar

HomeAktualitet

Kurti: Në shoqërinë tonë askush nuk duhet të ndihet i përjashtuar dhe i izoluar

Kryeministri në detyrë i Kosovës Albin Kurti, i është bashkuar fushatës për përfshirjen e fëmijëve me aftësi të kufizuar.Kurti tha se askush në shoqërinë tonë nuk duhet të ndihet i përjashtuar dhe i izoluar.Ai shtoi se qeveria duhet t’i heqë të gjitha pengesat dhe të siguroj qasje dhe mundësi për të gjitha.

“Unë iu bashkova fushatës për përfshirjen e fëmijëve me aftësi të kufizuara. Në shoqërinë tonë askush nuk duhet të ndihet i përjashtuar dhe as i izoluar. Qeveria ka për detyrë të heqë të gjitha pengesat dhe të sigurojë qasje dhe mundësi të barabarta për të gjithë, pavarësisht prejardhjes, moshës dhe statusit”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0