Kryetari i Sindikatës së Telekomit: Z-Mobile tërhjek 27 miliionë euro, lë pa paga 3500 puntorë

HomePolitike

Kryetari i Sindikatës së Telekomit: Z-Mobile tërhjek 27 miliionë euro, lë pa paga 3500 puntorë

Kryetari i Sindikatës së Telekomit, Lamih Balaj, ka theksuar se vendimi i sotëm i Blerim Devollit dhe Ilir Mulhaxhes për terheqjen e komplet mjete nga xhirollogaria e Telekomit është i mjerë dhe qyqarë.Ai ka theksuar se sot praktikisht kanë mbetur pa paga 3500 punëtore me familjet e tyre si dhe është rrezikuar në thelb siguria kombëtare e komunikimit, raporton Gazeta Lajmi.

Balaj ka thënë se nuk do të dorzohen asnjëherë pasi Telekomi është i popullit të Kosovës.

Postimi i plotë:Miq,
Veprimi dhe guximi I sotëm I Blerim Devollit dhe Ilir Mulhaxhes për terheqjen e komplet mjete nga xhirollogaria e Telekomit është i mjerë dhe qyqarë. Sot praktikisht kanë mbetë pa paga 3500 punëtore me familjet e tyre si dhe është rrezikuar në thelb siguria kombëtare e komunikimit.

Një gjë mund t’ju sigurojmë se, KURRË nuk kthehet në Telekom Z-Mobile edhe nëse Shteti ju është dorzuar Dardafonit , Ne së bashku me juve miqë dhe punëtore NUK do të dorzohemi.Shihemi të enjten…!Telekomi është i Popullit të Kosovës!

Miq,Veprimi dhe guximi I sotëm I Blerim Devollit dhe Ilir Mulhaxhes për terheqjen e komplet mjete nga xhirollogaria e…

Posted by Lamih Balaj on Tuesday, July 21, 2020

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0