“Kosovës i duhet një president që di me dredhë e me zhdredhë”

HomePolitike

“Kosovës i duhet një president që di me dredhë e me zhdredhë”

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Ramiz Kelmendi ka thënë se aktualisht Kosovës në postin e presidentit i duhet një person që di me ‘dredhë e me zhdredhë’.

Këto deklarata Kelmendi i ka bërë në emisionin “Dhoma e Rrëfimit”, prodhim më i ri i Insajderi TV.

“Jemi në një fazë ku sot Kosovës i duhet një person i cili siç themi në gjuhën popullore, di me dredh e me zhdredh, qëështë me përvojë dhe që e nxjerrë Kosovën pa dëme. Këto veti nuk i takojnë njerëzve profesional. Kosovës i duhen njerëz dinak, si presidenti, kryeministri, kryetari i parlamentit, tëmençur, të përshtatshëm që munden t’i bëjnë veprimet funksionale”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0