Kjo gje e keqe i ndodhi Vjosa Osmanit e zbulon profesori

HomeKuriozitete

Kjo gje e keqe i ndodhi Vjosa Osmanit e zbulon profesori

LDK gjithmonë thekson se brenda saj lejohet mendimi ndryshe.

Ndërsa nga ana tjetër, kritikat të vazhdueshme po bëhen në adresim të Kryeparlamentares dhe njëherësh nënkryetares së LDK-së, Vjosa Osmanit, nga bashkëpartiakët e saj.

Në lidhje me këtë, profesori Sylejman Mehazi, në një prononcim pët “Bota sot”, ka thënë se, ky mendim më së miri po kuptohet me anë të sulmeve të njëpasnjëshme e të vazhdueshme të funksionarëve të LDK-së ndaj bashkëpartiakes Vjosa Osmanit.

“Se sa lejohet mendimi ndryshe brenda LDK, më së miri kuptohet me anë të sulmeve të njëpasnjëshme e të vazhdueshme të funksionarëve të LDK-së ndaj bashkëpartiakes Vjosa Osmanit.

Pra, të kota janë arsyetimet e kësaj partie se lejohet mendimi ndryshe, sikur të ishte respektuar mendimi ndryshe atëherë pse këta zotërinj të LDK-së jo vetëm se e kritikojnë e sulmojnë, por edhe duan ta largojnë e shkarkojnë nga LDK, për shkak se Vjosa Osmani mendon ndryshe prej Isa Mustafës, Hazirit e Veliut”, thotë Mehazi.

Ai këto sulme i quan të qëllimshme e të dirigjuara mirë nga klanet e vjetëruara të LDK.

“Këto sulme ndaj Osmanit janë të qëllimshme e të dirigjuara mirë nga klanet e vjetëruara të LDK që Vjosa Osmanin e shohin si konkuruese e fuqishme për të bërë ndryshime radikale në LDK duke prurë frymën e re politike e njëkohësisht për të ndërruar këtë elitë të stërvjetruar politike.

Sulmet e kritikat e vazhdueshme bëhen ndaj Osmanit për të ruajtur pleqtë e LDK-së pozitat e larta partiake, ata e dinë se vetëm Vjosa Osmani është kundërshtare e denjë për t’i eliminuar ata, dhe për shkak frikës së humbjes së punes

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0