Këto janë 6 lokacionet e su lmeve ter roriste në Vjenë (FOTO)

HomeAktualitet

Këto janë 6 lokacionet e su lmeve ter roriste në Vjenë (FOTO)

Kryeqyteti i Austrisë sot përjetoi ter ror nga gjashtë su lme ter roriste. Disa persona në mënyrë të orkestruar vr anë disa persona dhe pla gosën të tjerë.

Policia e Vjenës ka njoftuar se Vjena sonte është përballur me gjashtë su lme ter roriste.
Më poshtë gjeni gjashtë lokacionet e su lmeve ter roriste në Vjenë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0