Këto ishin moshat e tre kosovarëve që vdi qën në aksident në Gjermani duke u kthyer nga Kosova

HomeAktualitet

Këto ishin moshat e tre kosovarëve që vdi qën në aksident në Gjermani duke u kthyer nga Kosova

12, 18 e 35 është mosha e tre kosovarëve që vdi qën në aks ident në Gjermani duke u kthyer nga Kosova
Java që po e lëmë pas ishte javë tra gjike për bashkëkombasit tanë që jetojnë në mërgatë.

Brenda një jave, në Gjermani si pasojë e aksidenteve kanë humbur jetën pesë kosovarë.
Në ditën kur u va rrosën dy vëllezërit nga Deçani, ndodhi edhe një ak sident tjetër tra gjik. Tre anëtarë të një familje humbën jetën derisa po ktheheshin nga Kosova në Zvicër.

Aks identi tra gjik ka ndodhur në në autostradën federale 31, midis lokaliteteve Uhldingen-Mühlhofen dhe Meersburg në orët e mëngjesit.
Mediat gjermane shkruajnë se kosovarët që kanë humbur jetën në aks identin tra gjik janë të moshave, 12, 18 dhe 35 vjeçare. Ata raportohet se janë nga qyteti i Ferizajit.

Ambasada kosovare në Gjermani ka treguar se është në kontakt me autoritetet gjermane për sqarimin e rrethanave të dy aks identeve

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0