Këta janë dy vllezërit e rinj që vdi.qën në Podujevë për shkak të pronës

HomeAktualitet

Këta janë dy vllezërit e rinj që vdi.qën në Podujevë për shkak të pronës

Dy vëllezër, njëri 33 vjeçar e tjetri 41 vjeç kanë vde.kur sot pas pla gëve që morën pla gosja me ar më në Rëke të Podujevës.

IndeksOnline ka siguruar fotografitë e dy vik timave, që dyshohet se ata ikën nga kjo jetë për shkak të pronës.

Indeksonline përmes burimeve mëson se dy familjet para disa ditësh ishin përl eshur fizikisht.

Dorasi, 65 vjeçar, jeton së bashku me bashkëshorten në fshatin Repë, ndërsa familja e tij jeton në Angli.

Të dy familjet në Repë jetojnë përballë njëra-tjetrës dhe vazhdimisht kanë pasur probleme.

Prona, të cilën viktimat kishin mbjellur bari, është bërë shkak që 65 vjeçari të merrte automatikun në dorë e të shtinte në drejtim të fqinjëve.

E pasi që vr au njërin e plaggosi tjetrin R. Sh iku në drejtim të maleve.

I pla gosuri ka ndërruar jetë në orët e vonshme, sonte.

Rastin e ka konfirmuar për IndeksOnline edhe Policia e Kosovës.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0