Këshilltari i presidentit thotë se ka deputetë që gëzohen nga eliminimet politike të ish-pjesëtarëve të UÇK-së

HomePolitike

Këshilltari i presidentit thotë se ka deputetë që gëzohen nga eliminimet politike të ish-pjesëtarëve të UÇK-së

Këshilltari i Presidentit Hashim Thaçi, Adil Behramaj, i ka reaguar deputetëve të Kuvendit të Kosovës, për mos miratimit të ligjit për vlerat e luftës.

Behramaj ka thënë se as 61 deputetë nuk janë të nuk janë të interesuar të mbrojnë luftën e UÇK-së.

”Kuvendi i Kosovës i ka 120 deputetë. Prej tyre, 100 janë deputetë shqiptarë. As 61 prej deputetëve shqiptarë nuk janë të interesuar që ta mbrojnë luftën e UÇK-së”.

“Nuk janë të interesuar as të koordinohen dhe miratojnë një ligj që i mbron vlerat e luftës. Ndërsa, në anën tjetër, interesohen vetëm të përfitojnë politikisht dhe fshehurazi u gëzohen eliminimeve politike dhe ndëshkimit të ish-pjesëtarëve të UÇK-së”, ka shkruar ai.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0