KARIKATURA/ Presidenti Macron portretizohet si një dj all nga një gazetë iraniane

HomeAktualitet

KARIKATURA/ Presidenti Macron portretizohet si një dj all nga një gazetë iraniane

KARIKATURA/ Macron portretizohet si një dj all nga një gazetë iraniane

Gazeta iraniane “Vatane Emruz” publikoi një karikaturë të Presidentit të Francës, Emanuel Macron, në formën e djallit, pas deklaratës së tij në të cilën ai mbështeste karikaturat e Profetit Muhamed.
Karikatura e udhëheqësit francez u botua në faqen e parë të gazetës me titull “Iblisi i (Dj alli) Parisit”.

Më herët, Ministria e Punëve të Jashtme të Iranit i bëri thirrje ambasadorit francez për të pro testuar kundër mbështetjes së zyrtarëve francezë “fy erje të karikaturave në kurriz të profetëve”. Ata dë nuan dhe e quajtën të papranueshëm këtë qëndrim të autoriteteve franceze.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0