Kaq po presin mërgimtarët në nëpër të gjitha pikat kufitare te Kosovës

HomeAktualitet

Kaq po presin mërgimtarët në nëpër të gjitha pikat kufitare te Kosovës

Tre deri në pesë minuta janë pritjet e hyrje-daljeve nëpër të gjitha pikat kufitare të Kosovës.

Tek tabela e Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar theksohet se në asnjërin prej vendkalimeve kufitare nuk ka kolona, përveç te Dheu u Bardhë, ku kolona për hyrje është 20-30 metra.

Po ashtu kjo qendër bën me dije edhe kushtet e rrugëve në drejtim të të gjitha pikave kufitare.

Janë vetëm rrugët nga Prishtina në Mutivodë dhe nga Podujeva në Merdarë ku ka mjegull.

Janë vetëm rrugët nga Prishtina në Mutivodë dhe nga Podujeva në Merdarë ku ka mjegull.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0