Kamioni për plaset me veturën, ka të pla gosur dhe bëhet trafik 3km

HomeAktualitet

Kamioni për plaset me veturën, ka të pla gosur dhe bëhet trafik 3km

Kamioni përp laset me një makinë në aksin Burrel-Klos, raportohet për disa persona të pla gosur.

Aksi denti ka ndodhur në hyrje të një ure një kalimshe.
Ambulanca dhe policia kanë shkuar në vendngjarje.
Dyshohet se shkak i aksid entit është bërë shpejtësia me të cilën udhëtonin mjetet.
Mësohet se në këtë aks, trafiku i makinave ka arritur deri në 3 km.

Ambulanca dhe policia kanë shkuar në vendngjarje.

Dyshohet se shkak i aksid entit është bërë shpejtësia me të cilën udhëtonin mjetet.

Mësohet se në këtë aks, trafiku i makinave ka arritur deri në 3 km.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0