“Ju shq.yej si derra të gjithëve” / Skenë horrori ku bosi i ha gishtin gardianit

HomeAktualitet

“Ju shq.yej si derra të gjithëve” / Skenë horrori ku bosi i ha gishtin gardianit

Më 17 qershor, gjatë një kontrolli që po zhvillohet brenda qe.lisë së tij, Fanara e humbi kontrollin dhe su.lmoi gardianin e bu.rgut. Pasi e kapi për qafe dhe e të.rhoqi përtokë, i kaf.shoi gishtin e vogël të dorës së tij të djathtë dhe pastaj ia gë.lltiti.

ITALI– Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një bu.rg të Italisë, më 17 qershor të këtij vitit. Sipas mediave italiane, Giuseppe Fanara, bosi i Cosa Nostra, i dë.nuar me bu.rgim të përjetshëm, i ka ka.fshuar gishtin një gardiani dhe e ka gël.ltitur.
Lajmi u raportua nga gazeta Il Messaggero, e cila rindërtoi faktet duke shpjeguar të gjithë skemën e ngj.arjes. Më 17 qershor, gjatë një kontrolli që po zhvillohet brenda qe.lisë së tij, Fanara e humbi kontrollin dhe su.lmoi gardianin e bur.gut. Pasi e kapi për qafe dhe e tër.hoqi përtokë, i kaf.shoi gishtin e vogël të dorës së tij të djathtë dhe pastaj ia gë.lltiti. Pas gardianit të parë, në qeli erdhën edhe të tjerë për ta ndihmuar kolegun e tyre, por të shtatë u sul.muan nga Fanara.

“Unë ju t.her si derra”, bërtiste bosti i organizatës maf.ioze. Për shkak të këtij su.lmi ai u transferua nga Roma në bu.rgun e sigurisë maks.imale të Sassari në Sardenjë.

Po kush është Giuseppe Fanara?
Giuseppe Fanara u arr.estua në 1999 gjatë një takimi në një shtëpi në fermë në fshatin Favara, në provincën e Agrigento. Në vitin 2010, njësia antima.fia e Palermos ngriti akuzë për disa prej eksponentëve historikë të Cosa Nostra dhe midis tyre ishte edhe Fanara, i cili në atë kohë ishte 54 vjeç dhe bashkë me të u arr.estuan edhe nëntë persona të tjerë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0