Jashari: Në këtë natë të madhe, të lutemi për shpirtin e prindërve që s’janë më

HomeAktualitet

Jashari: Në këtë natë të madhe, të lutemi për shpirtin e prindërve që s’janë më

Sot është Nata e Madhe. Për këtë natë ka shkruar edhe kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, i cili i ka uruar besimtarët myslimanë për këtë natë.

Ai thotë se në këtë natë të madhe, duhet lutur për shpirtin e prindërve që s’janë më.
Postimi i Jasharit në Facebook:

Të dashur vëllezër e motra,
Në këtë natë të madhe të Kadrit lutemi që Allahu i madhërishëm të këtë pranuar agjerimin dhe lutjet tona në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit.
Lutemi për shpirtin e prindërve e më të dashurve tonë që nuk janë fiz ikisht me ne, për dëshmorët e martirët tonë që sakr ifikuan je tën për lirinë tonë.

Lutemi për mirëqenien e shëndetin e shoqërisë, që sa më parë të kalojmë këtë epidemi e kështu t’i kthehemi normalitetit, punës e angazhimit tonë.

Sonte në këtë natë të madhe falënderoj gjithë donatorët e shumtë që së bashku dje dhe sot ndihmuam me pako ushqimore rreth 4 mijë familje në nevojë.

Përkrahja për familjet në nevojë do të vazhdojë.
Do jemi çdo herë bashkë krah njëri tjetrit!

Iftar të këndshëm, Agjerim të lehtë e të pranuar!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0