Invalidi i luftës i dëshpëruar, kërkon ndihmë për shtëpi

HomeEkonomi

Invalidi i luftës i dëshpëruar, kërkon ndihmë për shtëpi

Kronika në vazhdim ka për personazh një invalid të luftës së fundit, i cili është dëshpëruar shumë si dhe kërkon ndihmë për ndërtimin e shtëpisë.

Invalidi thotë se nuk ka nevojë për ushqime e veshmbathje pasi që këto mund t’i sigurojë edhe me socialin që merr.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0