I kërkojnë të respektojë masat anti-Covid-19, klientja çmendet dhe…(VIDEO)

HomeAktualitet

I kërkojnë të respektojë masat anti-Covid-19, klientja çmendet dhe…(VIDEO)

Kjo video është regjistruar në muajin e majit në një supermarket Co-op në Lingfield, Angli.

Filmimi tregon një grua që shkatërron një repart të dyqanit duke hedhur në tokë dhjetëra shishe me verë të kuqe nga raftet.
Zemërimi i gruas ka shpërthyer pasi një punonjës i ka kërkuar të respektojë normat kundër coronavirus për të mbrojtur shëndetin e klientëve gjatë pandemisë.

Filmimi tregon një grua që shkatërron një repart të dyqanit duke hedhur në tokë dhjetëra shishe me verë të kuqe nga raftet.
Zemërimi i gruas ka shpërthyer pasi një punonjës i ka kërkuar të respektojë normat kundër coronavirus për të mbrojtur shëndetin e klientëve gjatë pandemisë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0