Hoxhë Drilon Gashi: Ekstre mistët bëhen vra sës kur ua vizaton profetin Muhamed

HomeAktualitet

Hoxhë Drilon Gashi: Ekstre mistët bëhen vra sës kur ua vizaton profetin Muhamed

Hoxhë Drilon Gashi thotë se njerëzit eks tremistë e ter roristë, bëhen vr asës kur ua vizaton gjërat e shenjta.
Kështu komenton ai rreth karikaturave të profetit Muhamed.

“Franca dhe shtetet evropiane duhet të jetë i matur, sepse krejt njerëzit e kanë prejardhjen prej një qelize, duhet me pranu me të mirë, nëse ai nuk e pranon të mirën, duhet me i pranu në shoqni këta njerëz, nëse nuk dojnë me marrë vesh me të mirë, duhet me u marrë shteti me ta. Nëse nuk dojmë me dëgju sistemin demokrat, sistemin liberal duhet me u marrë me të. Në momentin kur ia prekë profetin Muhamed qityne ekstr emistave, ter roristave, ti nuk duhet me ua vizatu atyne se të vra sin. A ka dicka përtej lirisë të shprehjes, është respektimi i tjetrit. Njerëzit me un kafshëror nëse nuk edukohen me të mirë duhet me i eduku”, tha ai në ‘Kanal 10’.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0