Hoxhaj rrëfen një sekret të tij dhe Veselit që askush nuk e ka ditur deri më tani

HomePolitike

Hoxhaj rrëfen një sekret të tij dhe Veselit që askush nuk e ka ditur deri më tani

Ish-ministri i jashtëm, Enver Hoxhaj, ka rrëfyer nga jeta e e tij, pjesë interesante, duke treguar edhe një moment kur bashkë me Kadri Veselin.

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka rrëfyer pjesë interesate të jetës së tij, kështu edhe ka treguar se si është njohur për herë të parë me Hashim Thacin, presidentin aktual të Kosovës dhe me Kadri Veselin, kryetarin e partisë që ai i takon, PDK-së.

“Unë z.Thaci e njoh nga viti 1987 ose 88, kemi qenë shokë studimesh në Universitetin e Prishtinës, dhe 94 kemi shkuar bashkë në Vjenë për studime. Kam një miqësi të vjetër, pastaj edhe koleg në parti. Po aq gjatë e njoh edhe z. Veseli. Atë e kam takuar përmes Thacit”, ka rrëfyer Hoxhaj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0