Avdullah Hoti: Votuesit e partisë me “shamia të kuqe” të manipuluar, për kauzat e tyre të rre jshme janë v rarë qytetarë

HomePolitike

Avdullah Hoti: Votuesit e partisë me “shamia të kuqe” të manipuluar, për kauzat e tyre të rre jshme janë v rarë qytetarë

Kandidati i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, në tubimin zgjedhor në Prishtinë tha se LDK është përb allur me persona që shpërndajnë kauza të rr ejshme për 30 vite, duke shtuar se për këto kauza janë v rarë edhe njerëz.

Hoti gjithashtu tha se shamiat e kuqe të vëna në shtylla tregojnë për ideologjinë e tyre komuniste.

“Të gjitha gjeneratat e LDK-së për 30 vite janë përb allur me këta njerëz, prej vitit 2006 jam përba llur unë por nuk kanë qenë të shpërfaqur, kanë ndërtuar kauza të rr ejshme, dy qytetarë janë vr arë. Plani i Ahtisarit që këta e kundërshtonin ka sjellur pavarësinë e Kosovës. Tani kanë dalë komplet duke treguar orientimin e tyre komunist me këto shamitë e kuqe nëpër shtylla, votuesit e kësaj partie janë të manipuluar, duhet të flasim me ta” ka thënë Hoti.

Hoti tutje shtoi se LDK është e vetmja që po shpalos plan program për qeverisje kurse mes partive nuk pati fare përballje mes vete.

“E kam pritur me padurim që të dal përb allë kundërkandidatëve të tjerë dhe të ball afaqojmë programet. S’kanë pasur guxim as te dalin, por as nuk kanë pasur çka të prezantojnë. Njëri është endur rrugëve me megafon në dorë, tjetri i ka lexuar si ia kanë shkruar dhe kur e kanë pyetur se si do ta bësh këtë ka thënë se nuk e di se ia bën dikush tjetër. Pra, krejt kjo fushatë është bërë pa u ballafaquar programet. E vetmja është LDK-ja që ka prezantuar program, dhe ky është një argument i fuqishëm që kemi me marrë mbështetje të dielën,” shtoi tutje Hoti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0