Haziri: Rastet e reja janë kontakte familjare me një punëtore në një klinikë private në Prishtinë

HomeAktualitet

Haziri: Rastet e reja janë kontakte familjare me një punëtore në një klinikë private në Prishtinë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike raportoi se tetë nga 14 rastet e reja janë nga komuna e Gjilanit.

Kryetari i Gjilanit, Lufti Haziri, ka treguar se rastet e reja janë si pasojë e kontakteve familjare të një punëtoreje të Gjilanit e cila punon në një klinikë private në Prishtinë.

Haziri ka thënë se është e domosdoshme që t’i shtrengojnë masat pas rasteve të fundit.

Ky është postimi i plotë i Hazirit:

#Dita59. Nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike u njoftuam edhe për 9 raste të reja në Gjilan me #Covid19.

Rastet e reja janë si pasojë e kontakteve familjare të një punëtoreje të Gjilanit, e cila punon në një klinikë private, në Prishtinë.

Komiteti për menaxhimin e pandemisë dhe emergjencat civile e kanë nën kontoll situaten dhe ju lusim për lojalitet dhe bashkëpunim në mënyrë që ta përballojmë situatën.

Fatkqeësisht, kësaj here burim i infeksionit është një punëtore e shëndetësisë e jo burim tjetër nga qytetarët.

Është domosdoshmëri që t’i shtrengojmë masat pas rasteve të fundit. Për këtë, pas pak ju njoftojmë përmes konferencës së jashtëzakonshme!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0