“Hashim Thaҫi e bëri Kosovën përshesh, jo me qumësht, por gjakun e fëmijëve të mi”

HomePolitike

“Hashim Thaҫi e bëri Kosovën përshesh, jo me qumësht, por gjakun e fëmijëve të mi”

Veprimtari dhe shkrimtari Avni Dehari nga Kumanova, brenda dy viteve ka humbur dy djemtë e tij, Arbnorin dhe Astritin.

Astrit Dehari, ka ndrruar jetë në Burgun e Prizrenit në nëntor të vitit 2016, ndërsa vëllai Arbënor Dehari, më 11 qershor të vitit 2014, ndërroi jetë në mënyrë tragjike.

Ende asgjë nuk ësht zbardhur për vde kjen e vëllezërve Dehari.

Megjithatë pas vde kjes së djalit të dytë, Astritit, nëna e tij Xhemilja kishte dhënë një deklaratë shumë të dhimbshme, duke etiketuar Presidentin Hashim Thaҫi.

“Hashim Thaqi e ka ba përshesh Kosovën. Përsheshi bëhet me qumësht e bukë, e jo me gja k. Ai e ka bërë me gjakun e djemve të mi”, kishte deklaruar ajo.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0