Haradinaj për Mujë Krasniqin: Në kërkim të lirisë, ra në kufirin që nuk ekziston më

HomeAktualitet

Haradinaj për Mujë Krasniqin: Në kërkim të lirisë, ra në kufirin që nuk ekziston më

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj ka kujtuar Mujë Krasniqin me shumë bashkëlu ftëtarë në 22-vjetorin e rënies së tyre.

Përmes një postimi në Facebook, Haradinaj ka thënë se porosinë̈ e luf tës për liri, komandant Kapuçi e përhapi çdokund.

“Në 22-vjetorin e përjetësisë, kujtojmë̈ Heroin Mujë Krasniqi dhe dyzet bashkëluf tëtarët e tij. Porosinë e lu ftës për liri, komandant Kapuçi, e përhapi çdokund. Vendosmëria dhe trimëria e tij, janë të gdhendura në historinë̈ dhe kujtesën e shqiptarëve”, ka shkruar Haradinaj.

Ai ka thënë se nderimi për ta, mbetet obligim për ne, ndërsa vepra e tyre udhërrëfyes në punën tone.

“Në kërkim të lirisë̈, ata ranë te kufiri që sot nuk ekziston. Nderimi për ta, mbetet obligim për ne, ndërsa vepra e tyre udhërrëfyes në punën tonë, në ndërtimin e shtetit dhe ngritjes së mirëqenies së qytetarëve. Lavdi e përjetshme!”, është shprehur Haradinaj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0