Halil Kastrati gjatë Ramazanit ka dhuruar 100 shtëpi dhe banesa (VIDEO)

HomeAktualitet

Halil Kastrati gjatë Ramazanit ka dhuruar 100 shtëpi dhe banesa (VIDEO)

Vetëm gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit dhuroi 100 palë çelësa të shtëpive e banesave.

Ndërsa çdo natë ndanë nga 1 mijë shujta për iftar të varfërve në shumicën e qyteteve të Kosovës.

Halil Kastratit tha në emisionin Ora e Pasdites se gjithë këtë bamirësi i bënë vetëm për një arsye – për Zotin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0