Hajni u hyn në banesë dy femrave në Prishtinë, kryen vjedhje nën kër cënimin e ar mës

HomeAktualitet

Hajni u hyn në banesë dy femrave në Prishtinë, kryen vjedhje nën kër cënimin e ar mës

Banesa e dy femrave në Prishtinë ka qenë cak i një gra bitjeje të arm atosur të premten, rreth orës 23:45.

Siç njofton Policia e Kosovës përmes raportit 24-orësh, një i dyshuar, i maskuar dhe me ar më zja rri ka hyrë në banesën e tyre dhe nën kër cënimin e ar mës ua ka gra bitur atyre disa stoli ari dhe dy orë dore.
Policia bën të ditur se i dyshuari është larguar në drejtim të panjohur.

Policia bën të ditur se i dyshuari është larguar në drejtim të panjohur.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0