Gjest human! Pronari i Kompanisë “Meka” premton se do i dhurojë 3000 eurot e Trustit si sadaka!

HomeSociale

Gjest human! Pronari i Kompanisë “Meka” premton se do i dhurojë 3000 eurot e Trustit si sadaka!

Pronari i Kompanisë së njohur në Kosovë, “MEKA Hallall Food”, Burim Piraj, ka njoftuar se do të tërheq 10% nga Trusti, dhe të gjitha mjetet do i shpërndaj për njerëzit në nevojë.

Shuma që Piraj ka në Trust arrin në 25.000-30.000 euro kursime, 10% i kësaj shume i bie 2500-3000 euro, transmeton Ballkani.info

Ky është postimi i Pirajt:

Edhe unë do të aplikoj për 10% e trustit!Vlera e të cilit është diku 2500-3000 Euro!Unë kam vendos që këto para ti dhuroj sadaka për hir të Zotit tim për familjet në nevojë që në stinën e ftohtë që po hymë nuk kanë me çka të ngrohen!I ftoj të dhurojnë nga 10 EURO nga xhepi vetë të gjithë ata që do të më kritikojnë që sadakanë po e bëj publike!Allahu im ma prano!

https://developers.facebook.com/docs/plugins/embedded-posts/?prefill_href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fburimpiraj%2Fposts%2F10218284107069974&cft[0]=AZXfxcddqwDEZO5Sh1feND19u0-POQsqgjLiwR9Q6Rg1C0Dw3QCjREkwzXclC-qDR9bRTBAVO1sJ616ReaataxPDu5gB0GWyaygnX638MlWVpz0ud_6_4StJczUoexWAS-Y&tn=p%2CP-R#code-generator

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0