Gezim Kelmendi : 100 ditët dhe 10 (pa)- drejtësitë e qeverisë Kurti

HomePolitike

Gezim Kelmendi : 100 ditët dhe 10 (pa)- drejtësitë e qeverisë Kurti

100 ditët dhe 10 (pa)- drejtësitë e qeverisë Kurti!

1. Qytetarët nuk kanë të drejtë me marrë pjesë në varrimin e të afërmve të tyre, ndërsa kanë të drejtë me marrë pjesë në pregaditjet për protestë sikur ajo e djeshmja me rreth 400 pjesëmarrës.

2. Shqiptarët e paguajnë rrymën edhe për veti edhe për serbët në veri ( 10 milion euro qeveria Kurti i ndanë për rrymën e serbëve në veri).

3. Qytetarët që kthehen nga diaspora karantinohen 14 ditë në konviktet e studentëve, ndërsa deputetët e Listës Serbe, zv.ministri Trajkoviq, deputeti Pacolli dhe përsonat e lidhur me VV-në nuk i nënshtrohen kësaj karantine në konvikte.

4. Ka kaluar gati 1 muaj nga djegia e Xhamisë në Drenas, kryeministri Kurti as nuk ka reaguar dhe as nuk e ka dënuar këtë krim.

5. Në opinionin ndërkombëtar e ka bërë Serbinë shpëtimtare të Kosovës me 1000 testet për COVID-19.

6. Ka “kapur” shtetin duke emëruar njerëz të VV-së nëpër bordet e ndërmarrjeve publike.

7. Në vend të luftës ndaj islamofobisë, i shpërblen islamofobët me pozita të larta shtetërore si zv.ministra.

8. Kryeministri Kurti akuzon SHBA-të për rrëzimin e qeverisë, ndërsa menjëherë përgënjeshtrohet nga ministri i tij i jashtëm Konjufca.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0